Home / Over ClimaComfort / CLIMAFOAM®

CLIMAFOAM®

ClimaComfort gebruikt CLIMAFOAM® in haar matrassen. CLIMAFOAM® is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. CLIMAFOAM® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. De werking van CLIMAFOAM® is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest.

De klimatiserende werking van de CLIMAFOAM® in de toplaag kunt u voelen wanneer u uw hand even op het matras laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan.

Heeft u het te warm in bed: CLIMAFOAM®

Een ClimaComfort matras biedt de oplossing wanneer u het te warm heeft in bed.Het CLIMAFOAM® zorgt voor regulering van lichaamswarmte. Via de open celstructuur wordt de lichaamswarmte afgevoerd waardoor uw lichaamstemperatuur daalt. Het CLIMAFOAM® reguleert uw lichaamstemperatuur waardoor uw slaapcomfort direct toeneemt.

Heeft u het altijd koud in bed: CLIMAFOAM®

Een ClimaComfort matras is een uitkomst wanneer u het altijd koud heeft in bed! Naast het afvoeren van lichaamswarmte is het CLIMAFOAM® ook geschikt wanneer u ’s nachts koud heeft. Het CLIMAFOAM® neemt uw lichaamstemperatuur aan en geleidt deze over het gehele matrasoppervlak. Met een ClimaComfort matras zult u geen last meer hebben van koude voeten in bed en slaapt u heerlijk!

Hoe werkt CLIMAFOAM® precies?

De bovenste laag van ClimaComfort matrassen bestaat uit CLIMAFOAM®. De klimatiserende werking van CLIMAFOAM® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor de geleiding van lichaamswarmte naar het foam.