Home / Stralingsvrij slapen

Stralingsvrij slapen

Wist u dat u de hele dag wordt blootgesteld aan diverse stralingsbronnen? Apparaten zoals computers, televisies en mobiele telefoons zenden, zonder dat u het door heeft, continue elektromagnetische straling uit.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat deze elektromagnetische straling schadelijk is voor uw gezondheid. Uw nachtrust is van essentieel belang om de dag vol energie te starten. U wilt dus niet dat uw nachtrust ongemerkt verstoord wordt.

Daarom zijn alle matrassen van ClimaComfort vrij van stralingsgeleidende materialen, zoals metaal. Dat slaapt wel zo gerust.

Invloed van electrische straling op uw gezondheid

Stralingsvrij slapen met ClimComfort

Op het gebied van slaapcomfort is het een feit dat ergonomie, drukverdeling en ventilatie van cruciaal belang zijn voor een goede nachtrust. Maar ultiem slaapcomfort is volgens ClimaComfort veel meer dan dat.

Temperatuurschommelingen kunnen uw nachtrust voelbaar verstoren. Maar ook zaken die niet direct zicht- of voelbaar zijn, zoals elektromagnetische straling, hebben invloed op uw slaapritme. Elektromagnetische straling heeft soms zelfs migraine, slapeloosheid, vermoeidheid en hormonale problemen tot gevolg. In een gemiddeld huishouden is er steeds meer apparatuur aanwezig die schadelijke straling afgeeft. Metalen in pocketveer matrassen geleiden, versterken en slaan straling op. Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf van een matras goed op de materiaalkeuze te letten..

Bij ClimaComfort vinden wij dat een goede en gezonde nachtrust vanzelfsprekend moet zijn. Daarom vindt u in onze matrassen innovatieve materialen die géén straling geleiden óf opslaan. Geeft u de voorkeur aan een veringsmatras dat is afgestemd op uw slaaphouding of  lichaamsbouw én wilt u zorgeloos en optimaal van uw nachtrust kunnen genieten?

Ook stralingsvrij slapen?

Kom proefliggen! En laat u informeren over de vele voordelen die de producten van ClimaComfort bieden.